×

Bella Venezia Boutique Hotel in Corfu Stad

Het Bella Venezia Boutique Hotel, gevestigd in een prachtig gerestaureerd neo-klassiek herenhuis, is een oase van rust middenin het stralende hart van de hoofdstad van Corfu. Oorspronkelijk woonde in dit 19e eeuwse huis een van de voornaamste families van het eiland. In de 20e eeuw diende het gebouw als een consulaat, als Nationale Bank van Griekenland en vervolgens als Lyceum voor Corfiotische meisjes. In 1988 werd het mooie abrikooskleurige statige huis een hotel. Het Bella Venezia Hotel handhaaft de traditie van zijn beroemde voorganger, het 'Beautiful Venice' Hotel, wat de 'parel aan de kroon' van het 19e eeuwse Corfu was voordat het werd verwoest door bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Om aan de wensen van de hedendaagse bezoekers vanuit de hele wereld tegemoet te komen, werd het hotel in 2006 prachtig gerenoveerd.

Het hotel heeft nu 30 kamers en 1 suite, allemaal met een eigen badkamer, telefoon en gratis internet, flatscreen tv, kluisje, airconditioning, een koelkastje en de modernste orthopedische bedden met dubbele matrassen, prachtig beddengoed en comfortabele dekbedden. Twee mooie kamers zijn speciaal als bruidssuite ontworpen en op de tweede verdieping bevindt zich een compleet uitgeruste luxe kamer met een panoramisch uitzicht over de stad, een ideale accommodatie voor gezinnen.

Stijl en kenmerken

De reputatie van Bella Venezia, een van de betere hotels van het eiland, is gebaseerd op de perfecte, persoonlijke service van het bevlogen personeel alsook op de prima voorzieningen. Veel gasten die hier eenmaal een bezoek hebben gebracht, komen graag terug! Of u nu het eiland bezoekt om het Grieks-Orthodoxe Pasen te vieren, de Corfu trail te wandelen of een rondreis te maken langs de opvallende Corfiotische dorpen, forten en  prachtige stranden, je voelt je echt even thuis in het Bella Venezia Hotel, een basis voor een ontspannen, onvergetelijke vakantie.

Onze Kamers

Op elke verdieping kamers met hun eigen persoonlijke uitstraling.

Geen inspanning is teveel als het gaat om het bieden van de luxe en comfort die u verwacht van een modern hotel. Daarbij zijn de finesses en traditionele sfeer van het historische gebouw gehandhaafd gebleven. Onze “hospitality ambassadors” zijn zeer professioneel als het gaat om aandacht voor detail. Onze kamers hebben een tuin of uitzicht op de stad.

Locatie

Corfu Stad - Ionische eilanden

U ontdekt de ware schoonheid van Corfu, de overblijfselen van de Griekse oudheid, zoals de forten en de sfeervolle, oude binnenstad met haar smalle steegjes, en de prachtige, statige huizen.

Aanbiedingen

Gastenboek

Wat onze gasten zeggen over Bella Venezia!

Awards

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά ΕΣΠΑ 2007-2013
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης